Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Bonbons kopen - ambachtelijke & eerlijke bonbons en macarons

Ambachtelijk & Eerlijk  Volgende dag bezorgd (voor 12.00 uur besteld op werkdag)  Sinds 2008 de online chocolaterie info:0182-761233

 Bonbons bestellen doe je bij de specialist!

Welkom bij Chocoladebox.nl

Online bonbons bestellen  of heerlijke chocoladetruffels laten bezorgen is wel zo makkelijk. Daarom zijn we bijna 14 jaar geleden begonnen met Chocoladebox.nl. Met producten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt in België en in Reeuwijk is het mogelijk om binnen een paar klikken te genieten. Ondertussen hebben we allerlei concepten ontwikkeld waarmee deze online chocoladewinkel uw ideale adres voor geschenken is geworden. Denk aan bonbons met logo en speciale relatiegeschenken voor bedrijven. Welkom bij Chocoladebox.nl, waar chocolade bestellen een feest is.

Naar medewerkers of relaties een lekker en mooi chocoladegeschenk sturen? Bel ons: 0182-761233.

Bonbons bestellen en mooi bezorgen

Chocolade bestellen is de eerste stap, maar hoe krijg je het bezorgd? Wij garanderen een mooie verpakking en snelle levering. Wij zijn als chocolatier groot in maatwerk. Zelfs voor bonbons met foto draaien wij de hand niet om. Bedrijven weten ons te vinden voor smakelijke relatiegeschenken of een cadeau voor een medewerker. Logo’s kunnen wij ook verwerken. Verzending en een mooi kaartje erbij regelen we vanzelfsprekend. Een doosje Belgische bonbons is heerlijk om te ontvangen. Neem voor specifieke wensen zeker contact op! Een offerte leveren we snel en vrijblijvend. Bel naar 0182-761233. Bekijk ook het assortiment macarons en andere delicatessen (non-chocolade).

Bonbons bestellen voor het ultieme genot

Bonbons en chocolade bestellen en laten bezorgen? Daar zorgen wij graag voor. Onze producten worden vervaardigd met de chocolade van de Belgische producent Callebaut. Dit bedrijf werkt met cacao uit het Quality Partner Program. Dit programma van duurzaamheid heeft als doel boeren te ondersteunen met scholing en begeleiding. Daardoor zijn zij in staat de beste kwaliteit te produceren op een verantwoorde wijze.

Chocolade bestellen: wat kost de bezorging?

Wij rekenen wij € 6,95. Een uitzondering betreft chocoladeletters: die bezorgen wij zelf tegen een bedrag van € 10,50.

Handgemaakte chocoladetruffels

Chocoladebox.nl heeft in Reeuwijk ook een eigen chocoladeatelier waar wij o.a. heerlijke chocoladetruffels maken in allerlei verschillende smaken. Af en toe plaatsen wij nieuwe smaken op de website, maar wij produceren ook op aanvraag. Wilt u uw relatie een heerlijk cadeautje geven? Dan maken wij dit graag. Wij kunnen in verschillende kleuren en smaken de truffels maken. Ook als u chocoladetruffels in uw winkel wilt verkopen, dan zorgen wij hier graag voor.