Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Bezorging bonbons en chocolade

Bezorging bonbons en chocolade

bezorging bonbonsAls u een bestelling plaatst, ontvangt u altijd een bevestigingsmail met het bestelnummer. Ontvangt u deze niet dan is de bestelling nog niet afgerond. (deze komt ook wel eens in de spamfilter terecht)

Levering vindt plaats binnen 24 uur indien het product voor 12.00 uur wordt besteld op een werkdag (behalve bonbons met logo en ander maatwerk). Bonbons en andere producten worden afgeleverd op maandag tot en met zaterdag. Op zaterdag en zondag en feestdagen worden er geen producten verzonden. Bij een bestelling in het weekend is de eerste afleverdag op dinsdag. 

Verzendkosten

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Voor het versturen van een pakketje rekenen wij in Nederland € 6,95. De pakketjes die door de brievenbus passen worden verzonden met track & trace.  Bezorging van chocoladeletters kost € 10,50. We enkele pakketjes die door de brievenbus passen, dan staat dit direct bij het item vermeld. De bezorgkosten voor een brievenbuspakket bedragen € 4.50 euro.

Bezorging groot aantal adressen

Wij verzorgen ook levering bij uw medewerkers of klanten .U levert bij ons een excelbestand aan en wij zorgen ervoor. Wij maken op maat hier een prijs voor, het kan zijn dat de bezorgkosten hoger zijn dan de prijzen die hier boven staan. Dit is afhankelijk van het product en de prijs van het product. Vraag het ons en wij zullen u snel een offerte toesturen.

 

 Levering Buitenland

Wij leveren in heel Europa, maar houdt u wel rekening met de temperaturen. Bij een temperatuur van 23 graden of meer is de kans groot dat de chocolade onderweg smelt. Wilt u in warme periodes naar het buitenland sturen, checkt u eerst even of dit verstandig is. Binnen Nederland sturen wij koeling mee in de pakketten als het nodig mocht zijn.

Indien u maatwerk bestelt, zoals bonbons met logo of andere producten met logo of producten die niet standaard in de webshop zijn te bestellen, vindt levering plaats in overleg.