Bonbons & Chocolade, ambachtelijk gemaakt. Snel bezorgd en gespecialiseerd in maatwerk zoals bonbons met logo en chocoladetruffels.

Bezorging bonbons en chocolade

Bezorging bonbons en chocolade

bezorging bonbonsAls u een bestelling plaatst, ontvangt u altijd een bevestigingsmail met het bestelnummer. Ontvangt u deze niet dan is de bestelling nog niet afgerond. (deze komt ook wel eens in de spamfilter terecht)

Levering vindt plaats binnen 24 uur indien het product voor 15.00 uur wordt besteld op een werkdag (behalve bonbons met logo en ander maatwerk). Bonbons en andere producten worden afgeleverd op maandag tot en met zaterdag. Op zaterdag en zondag en feestdagen worden er geen producten verzonden. Bij een bestelling in het weekend is de eerste afleverdag op dinsdag.

Producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden met een koerier. 

Verzendkosten

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. U kunt op de website ook kiezen voor brievenbuspost producten en pakketpost. Voor het versturen van een pakketje rekenen wij in Nederland € 5,95. De pakketjes die door de brievenbus passen worden verzonden met track & trace.   Bezorging van chocoladeletters kost € 10,50.

 

Levering Buitenland

Wij leveren in heel Europa, maar houdt u wel rekening met de temperaturen. Bij een temperatuur van 23 graden of meer is de kans groot dat de chocolade onderweg smelt. Wilt u in warme periodes naar het buitenland sturen, checkt u eerst even of dit verstandig is.

Indien u maatwerk bestelt, zoals bonbons met logo of andere producten met logo of producten die niet standaard in de webshop zijn te bestellen, vindt levering plaats in overleg.