Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Over ons

Ambachtelijk & Eerlijk  Volgende dag bezorgd (voor 12.00 uur besteld op werkdag)  Sinds 2008 de online chocolaterie info:0182-761233

logo chocoladebox.nl

Chocoladebox.nl is onderdeel van A.V. Webwinkels. Andreas Vergunst heeft in 2004 A.V. Webwinkels opgericht. Chocoladebox.nl is gestart in 2008. Chocoladebox is groot in chocolade voor bedrijven. Wij leveren kwaliteit en maatwerk en zorgen dat uw medewerkers of relaties zullen genieten van een heerlijk chocoladeproduct.

Centraal staat het genieten van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het bieden van een ontspanningsmoment om even echt van te genieten.

Chocoladebox levert bonbons en chocoladeproducten aan bedrijven en particulieren. Particulieren kunnen een heerlijke box met bonbons en chocolade op de site bestellen. Voor bedrijven leveren wij heerlijke chocoladegeschenken, bonbons met logo en maatwerk. Chocoladebox is ook groothandel in bonbons en levert aan winkels zoals chocolaterieen, ijssalons en ambachtelijke bakkers een topkwaliteit assortiment bonbons en verpakkingen.

Onze Chocolade

Onze chocoladeproducten zijn mooi en bijzonder lekker. Voor de producten wordt de beste Belgische chocolade gebruikt van producent Callebaut. Deze is gemaakt is van natuurlijke en eerlijke ingredienten. Onze producten worden worden ambachtelijk bereid.

Wij gebruiken chocolade van producent Callebaut. Callebaut is één van de zeldzame chocolademakers die zelf op zoek gaat naar de beste cacaobonen rond de evenaar. Dankzij hun speciale banden met de lokale cacaoboeren krijgen ze toegang tot het beste van hun oogst. Bovendien roostert Callebaut de cacaobonen zelf – ook dat is zeldzaam geworden. Ze roosteren de bonen trouwens volledig, in de schil, om alle kostbare, zelfs de meest subtiele aroma’s beter te bewaren. Het levert chocolades op met een intensere, complexere en diepere cacaosmaak. Een smaak die typisch is voor alle Callebaut chocolades.

Quality Partner Program van Barry Callebaut

Eerlijke chocolade

Voor de chocolade die wij gebruiken van Callebaut wordt cacao gebruikt van het Quality Partner Program. Dit is een duurzaamheidsprogramma die als doel heeft de Cacaoboeren te ondersteunen en door begeleiding en scholing de beste cacao te maken die er is op een verantwoorde wijze.

De cacaoboeren krijgen scholing waar ze leren hoe ze verantwoord kunnen omgaan met de natuur en de kwaliteit van de cacao kunnen vergroten en leren technieken hoe ze ziekten van cacaoplanten kunnen voorkomen. De training leert ze ook op verantwoorde wijze om te gaan met hun arbeidskrachten Door de training lukt het de boeren om meer cacao te produceren van een betere kwaliteit. Zij kunnen hierdoor een beter inkomen krijgen en bereiken betere levensomstandigheden.Het Programma zorgt verder voor scholing, gezondheidszorg en schoon water. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het leven van de gemeenschappen.

Producten

Naast de producten die in de webwinkel zijn te bestellen is er veel maatwerk mogelijk. Voor Valentijn, Pasen, Sinterklaas, Kerst of andere speciale gelegenheden leveren wij heerlijke en mooie producten. Bent u op zoek naar een chocoladegeschenk van topkwaliteit, dan bent u aan het juiste adres.

A.V. Webwinkels/ Chocoladebox is telefonisch te bereiken op 0182-761233

Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@chocoladebox.nl

A.V. Webwinkels 
Jan Tinbergenstraat 18a
2811 DZ Reeuwijk

Kamer van Koophandel Rijnland: 28400281

BTW nummer: NL. 1832.82.462.B.01

  
Bankgegevens: 
ABN AMRO Bank N.V. in Boskoop 
Ten name van: A.V. Webwinkels 
Bankrekeningnummer: 42.47.06.431 

 

 

Online bonbons bestellen  of heerlijke chocoladetruffels laten bezorgen is wel zo makkelijk. Daarom zijn we bijna 14 jaar geleden begonnen met Chocoladebox.nl. Met producten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt in België en in Reeuwijk is het mogelijk om binnen een paar klikken te genieten. Ondertussen hebben we allerlei concepten ontwikkeld waarmee deze online chocoladewinkel uw ideale adres voor geschenken is geworden. Denk aan bonbons met logo en speciale relatiegeschenken voor bedrijven. Welkom bij Chocoladebox.nl, waar chocolade bestellen een feest is.

Naar medewerkers of relaties een lekker en mooi chocoladegeschenk sturen? Bel ons: 0182-761233.

Bonbons bestellen voor het ultieme genot

Bonbons en chocolade bestellen en laten bezorgen? Daar zorgen wij graag voor. Onze producten worden vervaardigd met de chocolade van de Belgische producent Callebaut. Dit bedrijf werkt met cacao uit het Quality Partner Program. Dit programma van duurzaamheid heeft als doel boeren te ondersteunen met scholing en begeleiding. Daardoor zijn zij in staat de beste kwaliteit te produceren op een verantwoorde wijze.

Handgemaakte chocoladetruffels

Chocoladebox.nl heeft in Reeuwijk ook een eigen chocoladeatelier waar wij o.a. heerlijke chocoladetruffels maken in allerlei verschillende smaken. Af en toe plaatsen wij nieuwe smaken op de website, maar wij produceren ook op aanvraag. Wilt u uw relatie een heerlijk cadeautje geven? Dan maken wij dit graag. Wij kunnen in verschillende kleuren en smaken de truffels maken. Ook als u chocoladetruffels in uw winkel wilt verkopen, dan zorgen wij hier graag voor. 

betaalopties


IBANnr:NL86ABNA0424706431 
BICnr:ABNANL2A