Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Chocolade met Pasen

paaseitjesPasen is een mooi moment om uw relaties of medewerkers op een lekker geschenk te trakteren. Aangezien de meeste bedrijven alleen aan het einde van het jaar kiezen voor een relatiegeschenk, zal u met Pasen hierdoor extra opvallen. En ook met een klein budget kunnen wij een leuke attentie maken.

* Een ambachtelijk geschenk
* Genieten van de lekkerste eerlijke chocolade
* Voor ieder budget

Chocoladebox heeft heerlijke ambachtelijke paaseitjes. Dit zijn eigenlijk bonbons in de vorm van een paaseitjes. Deze paaseitjes zijn er in verschillende smaken en kunnen wij verpakken op verschillende manieren. We kunnen het ook persoonlijk maken met een kaartje erbij of een etiketje met uw logo. Laat uw medewerkers en relaties genieten van deze heerlijke Ambachtelijke eerlijke Belgische paaseitjes.

Hieronder enkele voorbeelden. Afhandelijk van het budget kunnen wij de hoeveelheid per zakjes of doosje aanpassen. We hebben mooie bonbondoosjes in 125, 250 en 500 gram.

Wilt u ze bezorgd hebben, dan kunnen wij ze versturen in onze chocoladeboxen.

Maar we hebben ook leuke zakjes waarin we de paaseitjes kunnen leveren. Bel voor meer informatie: 0182-761233 of mailt u naar info@chocoladebox.nl. Alvast bedankt.