Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken in maatwerk verpakking

Of de bestelling nu bestaat uit 1 bonbon of een doos vol met 24 stuks, alle relatiegeschenken leveren we piekfijn af. De diverse bedrijven die op deze pagina te zien zijn getuigen van onze kwaliteit. Chocoladebox.nl heeft veel bekende grote en kleinere bedrijven prachtige verpakkingen met hierin heerlijke en eerlijke ambachtelijke bonbons geleverd.

Relatiegeschenken: diverse variaties

Ideeën of specifieke wensen? Neem contact op en we stellen dan graag een offerte op of geven advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we bogen op een zeer tevreden klantenschare. Dat is niet verwonderlijk omdat we populaire opties hebben. Denk aan bonbons met logo. De ambachtelijke bonbons met een heerlijke pralinevulling zien er prachtig uit met het logo van een bedrijf of vereniging. Macarons zijn ook zeer populair en veroveren Nederland. De handzame lekkernij komt in verschillende smaken. Ook hier kunnen wij uitvoeren met een eigen logo en aanbieden in mooie doorzichtige verpakkingen. Chocoladeletters kan je het hele jaar door geven maar zijn zeker met Sinterklaas toepasselijk. Gemaakt van Belgische chocolade is de toevoeging van een bedrijfslogo extra fraai.

Meer weten? Neem contact op via 0182-761233 of mail naar info@chocoladebox.nl. Op de contactpagina vind je ook mogelijkheden Chocoladebox.nl te bereiken.

Onderstaand enkele bedrijven die in de afgelopen jaren hebben besteld.

referenties