Bonbons & Chocolade

Bonbons bestellen van de hoogste kwaliteit

 Stel je toch eens voor dat jij verantwoordelijk was voor het creëren van de lekkerste chocolade. Geen beperkingen. Wat zou je doen? Natuurlijk vlieg jij dan net als de Belgische producent Callebaut naar de evenaar om hoogstpersoonlijk de beste cacao te selecteren. Van het eindresultaat maak je de lekkerste pralines. Belgische bonbons bestellen doe je daarom via de webshop van Chocoladebox.nl. Laat je verrassen door een smaak zoals je die nog nooit hebt ervaren.

Bonbons bestellen en laten bezorgen

Bonbons bestellen van Chocoladebox.nl verzekert je van de hoogste kwaliteit. De vulling die Callebaut inbrengt doet je watertanden. Daar eet je je vingers bij op. Chocoladebox.nl verzorgt een luxe verpakking voor deze overheerlijke bonbons (en alle andere varianten in onze webshop). Alles wat wij versturen is verpakt in een fraaie chocoladebox die gewoon door de brievenbus past. Mocht de bestelling groter zijn dan hanteren we nog steeds scherpe verzendtarieven.

 Bonbons bestellen van eerlijke makelij

De bonbons en andere chocolade varianten die je in ons ruime assortiment aantreft worden op eerlijke wijze vervaardigd. Deelname aan het Quality Partner Program zorgt hiervoor. Op die manier kan jij met volle overgave genieten van de smaaksensaties in je mond. Op dat moment besef je dat bonbons bestellen en chocolade selecteren om cadeau te doen een goed plan is. Via Chocoladebox.nl zijn allerlei variaties mogelijk. Bonbons met foto bijvoorbeeld, of een bedrijfslogo. Een heel exclusief doosje met slechts 1 of 2 bonbons maakt de gift extra bijzonder. Wil je een bijzondere variatie en tref je jouw keuze niet aan in de webshop? Neem toch contact op, we zijn enorm flexibel en creatief. Bel ons op

0182-761233.

Bonbons bestellen: wat kost de bezorging?

Als het pakketje door de brievenbus past, rekenen wij € 3,95. Voor overige verpakkingen rekenen wij € 4,95. Een uitzondering betreft chocoladeletters: die bezorgen wij zelf tegen een bedrag van € 14,50.