Bonbons met logo

Bonbons met logo voor perfecte uitstraling

Het is een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie dat men niet snel zal vergeten. Bonbons met logo zijn een streling voor de tong en uitermate representatief. Mooi om te geven als relatiegeschenk of om neer te zetten tijdens een belangrijke presentatie. De ambachtelijke Belgische bonbons zijn los te bestellen of in een mooie verpakking. De pralinevulling zorgt voor een grandioze binnenkant, de logo’s op de bonbon zorgen voor de uitstraling van de buitenkant.

Bonbons met logo als relatiegeschenk

Laat uw logo schitteren op de beste kwaliteitsbonbons uit België. Chocoladebox.nl heeft in de bijna 10 jaar van zijn bestaan het proces perfect gestroomlijnd. Snelle levering is een voorwaarde waaraan we graag voldoen. Afhankelijk van het aantal bonbons met logo dat u wenst te ontvangen kan de productie al binnen een paar dagen klaar zijn. Bonbons met logo zijn een origineel en heerlijk relatiegeschenk. Bonbons met logo zijn bijvoorbeeld ook ideaal om op een beurs uit te delen. Het logo en de smaak blijven goed in het geheugen van de klanten bewaard.

Bonbons met logo of een variatie

De service van Chocoladebox.nl gaat verder dan alleen bonbons met logo. Zo is het ook mogelijk een afbeelding of foto te plaatsen. Stel dat een collega na jarenlange trouwe dienst met pensioen gaat. Of iemand op uw afdeling heeft een grote order binnengehaald. Dat vraagt om een feestje en Chocoladebox.nl zorgt graag voor de versiering. Let wel op: op een bonbon is ruimte voor een kleine afbeelding van 3 cm. Een lange tekst past daar niet op. Een krachtig woord is meestal voldoende. De logo's maken wij van witte chocolade. De bonbons zijn puur van buiten en gevuld met praline van binnen.

Chocoladebox.nl kan bogen op vele jaren ervaring voor kleine bedrijven maar ook multinationals. Onze kracht zit in het leveren van maatwerk. Wacht niet tot morgen maar neem vandaag nog contact op via 0182-761233 voor al uw wensen.