Bonbons met logo

Bonbons met logo. Heerlijke ambachtelijke bonbons met uw logo. Los te bestellen of in mooie verpakkingen. De bonbons met logo worden ambachtelijk bereid en hebben een heerlijke pralinevulling.

Bonbons met logo als relatiegeschenk

Uw logo zal hier op schitteren en u en uw relaties zullen genieten van deze kwaliteitsbonbons. Wij kunnen snel leveren en afhankelijk van het aantal kan dit al binnen een paar dagen. Bonbons met logo zijn een origineel en heerlijk relatiegeschenk. Bonbons met logo zijn ook ideaal om op een beurs uit te delen. Het logo en de smaak zullen goed in het geheugen van de klanten bewaard blijven.

Niet alleen uw logo kunnen wij plaatsen op de bonbons, maar ook bijvoorbeeld een andere afbeelding of foto. Houdt u er wel rekening mee dat het een kleine afbeelding is van 3 cm. Dus bijvoorbeeld beperk teksten zoveel mogelijk tot 1 woord. De logo's maken wij op van heerlijke witte chocolade. De bonbons zijn puur van buiten en gevuld met praline van binnen.

Chocoladebox.nl maakt al jaren bonbons met logo. We doen dit voor kleine bedrijven, maar ook voor de multinationals. Iedereen houdt van bonbons met logo.