Macarons

Macarons kopen voor een originele geschenk

Chocoladebox.nl heeft verstand van veel zaken die lekker zijn. Een goed stuk chocolade, een lekker glas wijn… alle zaken die het leven van kleur voorzien. Over kleur gesproken: wat zeker niet mag ontbreken zijn de heerlijke luchtige koekjes in diverse kleuren. Macarons kopen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Het is een ambachtelijk product met een vulling die je doet watertanden. Desgewenst plaatsen we een klein plaatje chocolade op het koekje met daarop bijvoorbeeld een logo.

Macarons kopen in een luxe doos

Patissier Coup de Pates is gevestigd in een kleine Franse gemeente vlakbij Parijs. Het is een vondst. De toewijding en het enthousiasme dat de patissier in zijn producten steekt proef je terug in het eindproduct. Wij verkopen met trots deze heerlijke macarons van Coup de Pates. Macarons bestellen voor uzelf of om als relatiegeschenk te gebruiken is origineel. Het is een gift die nog altijd niet veel gegeven wordt. Wie waarde hecht aan een authentiek geschenk is bij Chocoladebox.nl aan het juiste adres.

Macarons kopen en lekker snel opeten

Het voordeel van macarons kopen is dat je ze zonder schroom lekker snel mag opeten. De verse koekjes zijn na ontvangst meestal nog een week te bewaren. Dus maak die doos maar snel leeg. 

Macarons bestellen en afleveren

Chocoladebox.nl verpakt de macarons in een mooie transparante doos, of een luxe doosje. Los leveren kan ook, zodat u de presentatie zelf kan aankleden zoals u wilt. Naast de populariteit in landen als Frankrijk en Italië begint Nederland op de voet te volgen. Wij leveren de bestelling tegen scherpe tarieven bij u thuis af. Meer weten over uiteenlopende mogelijkheden? Bel naar 0182-761233.