Voor 12.00 uur besteld op ma-vrij de volgende dag geleverd. (uitgezonderd maatwerk en op Feestdagen). Leveren niet op zondag. Bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.

Bestellen voor bedrijven

Bestellen voor bedrijven

Verzenden naar verschillende adressen, dat kan!

Stuur een mailtje naar info@chocoladebox.nl met de volgende punten en wij zorgen dat uw relaties verrast worden met een prachtig geschenk.

  1. Product, geef aan welk product u wilt en hoeveel stuks.
  2. Boodschap, geef aan of u een boodschap wilt toevoegen bij geschenken en welke tekst u hier op wilt hebben.
  3. Adressen, voeg een excel bestand toe met alle adressen van uw relaties.
  4. Afleverdatum, voeg de afleverdatum toe (bij grote bestellingen neem van te voren contact met ons op, zodat wij u kunnen verzekeren dat dit haalbaar is).
  5. Factuurgegevens, voeg uw factuurgegevens toe.

Voor vragen stuur gerust een mailtje of bel ons!

 E-mail:info@chocoladebox.nl

Telefoonnummer: 0182-761233

Verzendservice

Verschillend per pakket en hoeveelheid wordt uw bestelling per brievenbuspakket of normaal pakket verstuurd (dit staat aangegeven bij het afrekenen van uw product). Onze vervoerders streven naar het bezorgen van uw pakket in één dag na verzending in Nederland en België. Buiten Nederland zal deze bezorgtijd een aantal dagen langer kunnen zijn.

Landen & tarieven
Wij verzenden pakketten over heel Europa en in overleg daar buiten. De tarieven zijn zichtbaar bij het afrekenen, maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen en dan helpen wij u met eventuele vragen!

 

Vervoerder

Wij verzenden onze pakketten met PostNL en BezorgenZonderZorgen.nl. Deze vervoerders zijn gekozen door hun snelle en zorgvuldige werkwijze. Zo komt uw pakket zo snel mogelijk en heeft u niet bang te zijn voor beschadigingen.

Meerdere adressen?

Dit is geen probleem voor ons. Neem een hierboven een kijkje, daar geven wij meer informatie over het gemakkelijk versturen naar verschillende adressen.